A QSAN elindította az XS3200 sorozatú SAN tárolórendszerét a kis- és középvállalkozások piacán

A világ első számú SFF 26-tárolóhelyes SAN tárolórendszere 

A QSAN, vállalati adattároló gyártó, ma bejelentette az XCubeSAn 3200 sorozat elindítását, az a termékskála mely kielégíti a kis- és középvállalkozások, valamint vállalatok igényeit. Az XS3200 sorozat az eddig legjobb QSan termék, mely a legkorszerűbb hardware-t és az új SANOS 4.0 SAN-t nyújtja.

Az XCubeSAN 3200 széria termékei széles kínálatban érkeznek és teljesen modulárisak, beleértve a redundáns jellemzőket. A SAN XS3200 tartománya magában foglalja a világ első 2U 26 tárolós, kis kialakítású XS3226-ot, mely kettős aktív/aktív és egyszerű vezérlővel is elérhető. A QSAN kiszolgáló interfész kártyái lehetővé teszik az XS3200 tartomány számára, hogy kiemelkedő rugalmasságot nyújtson a 10Gb-es beépített portokkal és az opcionális 16Gb Fibre channel és iSCSI (SFP+ & RJ45) lehetőségekkel. Az XS3200 lehetővé teszi a hybrid csatlakozási felületeket, tehát keverni tudja bármely két kiszolgáló csatlakozási típust egyetlen kiegészítőbe, lehetővé téve a maximális rugalmasságot.

A QSAN új SANOS 4.0-ja el van látva egy rendkívül könnyen használható web grafikus felülettel és könnyen telepíthető bármely infrastruktúrába. A SANOS 4.0 értéknövelt jellemzők széles skálájával van ellátva, beleértve az opcinális QCache 2.0-át és a QSAN SSD cache technológiját. A QCache 2.0 egy pool-alapú író/olvasó cache, mely lehetővé teszi, akár 32TB SSD cache használatát, akár 4 tároló pool-on.

San40

 

A QSAN XS3200 különböző kulcsjellemzőkkel érkezik:

  • Kiváló teljesítmény – Az XCubeSAN 3200 széria meghökkentő 12000 MB/s szekvenciális olvasási és 8000 MB/s szekvenciális írási teljesítményt nyújt. A SAS SSD tároló használatával az XS3200 termék képes akár 1.1 millió szekvenciális IOPS-re.
  • Haladó RAID szint technológia–A SANOS 4.0 támogat minden RAID szintet RAID 0, 1, 0+1, 3, 5, 6, 10, 30, 50, 60, és N-irányú tükrözés.
  • QThin – A QSAN hatékony, vékony kialakítású technológiája beépített XCubeSAN termékei, lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kijelölje a lemeztároló területet egy rugalmas módban, ami a minimális hely alapján szükséges .
  • QTiering – A QSAN intelligens automatizált adatsor technológiája már elérhető az XCubeSAN termékein, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy intelligens módon kijelöljék az adatot a megfelelő lemezre a hozzáférés szintjéhez.
  • Backup jellemzők – Snapshot, Helyi kötet klón, és távoli válasz, ezek mind ingyenesek az XCubeSAN XS3200 termékskálával.
  • Integrált virtualizáció – Az XS3200 magasan integrált a vezető platformokkal, mint a VMware VAAI,Windows Hyper-V ODX, és Citrix XenServer. Ezek teszik az XS3200-at ideális elsődleges tárolórendszerré a virtualizált adatközpontoknak, hogy segítsenek az ellátásban, mozgatásban és a VM tároló kezelésében gyorsan és még hatékonyabban.
  • Skálázható megoldás – Az XCubeSAN XS3200 tároló kapacitás növelhető az XCubeDAS XD5300 12Gb SAS kiterjesztő kiegészítőkkel, lehetővé téve akár 10 bővítő egység használatát és támogat akár 286 meghajtót a jövőbeli növekedéshez.
  • Super Capacitor M.2 – Az XCubeSAN most BBM és Super Capactor cache védelem odulokat ajánl, hogy megvédje adatait a teljesítményvesztéstől.

A legnépszerűbb operációs rendszerekkel együttműködve, az XS3200 használható adatközpontok tárolására, archíválásra, hideg tárolásra, biztonsági mentésre, nagyfokú megfigyelésre, video streamelésre és szerkesztésre. Az XCubeSAN XS3200 tartomány egy megfizethető és megbízható tároló megoldást, mely már 7499 dollártól elérhető. A Tier1 versenytársaival összehasonlítva az XCubeSAN megoldás egy megengedhetőbb alternatíva tud lenni minden elsődleges és másodlagos tárolóhoz. Ezenfelül, az XCubeSAN sorozat több, mint 50%-os teljesítménynövekedést tud nyújtani köszönhetően a QSAN forradalmi technológiájának és a 24/7 ingyenes technikai támogatásának.xs3226

 

A QSAN-ról

A QSAN technology, a vezető tároló technológia tervezője és gyártója, melyet 2004 júliusában alapítottak. A hatalmas ipari tapasztalatainkra építve, a QSAN arra törekszik, hogy olyan vállalati szintű tároló rendszert építsen, melynél mi magunk is büszkék lehetünk a kiemelkedő teljesítménnyel, a biztonságos adatvédelemmel és az átfogó adatkezeléssel. A QSAN igyekszik ellátni az ipart magas minőségű adattároló rendszerekkel, melyek egyszerűek, biztonságosak és megbízhatók . További információért látogasson el a www.QSAN.hu weboldalra.