Rólunk

A SYSAdmin fórum csapata!

Témavezetők, fórumgazdák és moderátorok

MasterIT-4-logo_OK

Schneck Zsolt

Témavezető
A Master-Hardware Kft. társtulajdonosa. Szakterületei közé tartozik az SCCM rendszerek kialakítása és üzemeltetése. Több nagy projektben is közreműködött tervezőként vagy kivitelezőként. Jelenleg a SYSAdminforum szervezése köti le az idejét.

Valkó Rómeó

Microsoft Office 365 szakértő
A Master-Hardware Kft. üzemeltetési vezetője. Office 365, Powershell, Exchange és Windows szerver specialista. Üzemeltetési feladatai során kiemelkedő tapasztalatokat szerezett Windows szerver alapú infrastruktúrák üzemeltetésében.

Borbényi Judit

Vezető moderátor
A Budapesti Műszaki Egyetem után tanársegédként dolgozott a Gábor Dénes Főiskolán. Volt a Mérknöktovábbképző Intézet vizsgafelügyelője és a Magyar Tudományos Akadémia Bölcsészettudományi Kutatóközpontjának informatikai felelőse.

Léhi Roland

Vezető adminisztrátor
A Master-Hardware Kft. MTA ügyféltámogató csoportjának egyik vezetőjeként komoly szaktudásra tett szert az elmúlt évek alatt Windows alapú operációs rendszerek, GFI és egyéb menedzsmenteszközök használatában és konfigurálásában.
iqlogo

Gál Tamás

informatikai vezető, vezető oktató
Rendszergazda, rendszermérnök, informatikai vezető, tréner. 2007 óta a Microsoft Magyarország állományának tagja, a hazai Microsoft konferenciák, események, webcastok rendszeres előadója, offline és online szakmai anyagok és három szakkönyv szerzője.

Mihály Tamás

Technikai vezető, vezető oktató

Farkas Viktor

Oktató
Farkas Viktor évek óta sikerrel oktat az IQJB színeiben. Tudását az általa oktatott témákban folyamatosan frissíti. Az oktatáshoz szükséges minden minősítéssel rendelkezik. Az oktatáson kívül különféle fejlesztésekben és szakértői munkában is tevékenykedik.
mvp_logo

Zombory Zoltán

Zomputer
A ZOMPUTER vezetője, rendszermérnök, a kezdetektől, 2009 óta foglalkozik a Microsoft felhőszolgáltatásaival. Több száz ügyfélnél összesen több mint 50 ezer felhasználó felhős bevezetésében vett részt a világ 25 országában. Rendszeresen tart felhős előadásokat a partnereknek. 2010 óta Office 365 MVP, amely címmel a világon harmadikként tüntették ki.

Király István

MVP, MCT, MCTS, MCITP: SA, EA
Király István a Kingsol Kft. ügyvezetője, rendszermérnök és Microsoft tréner. 2015-ben Magyarországon elsőként neki ítélték meg az Azure MVP címet. Elsősorban rendszergazdaként tevékenykedik, szakterülete az Azure mellett a Windows Server és a kliens operációs rendszerek.

Deme Tamás

Windows 10, UWP, VR / AR / MR, Emerging Experiences
A platform születése óta Windows Phone, illetve UWP világban mozog. Jelenleg a 360world Europe Kft. senior fejlesztője, ahol mindenféle MR, AR és VR eszközökre folyik kutatás-fejlesztési munka. 2015 óta Microsoft MVP, először Windows Phone, majd Windows Developer kategóriában.

Berke János

MCM, MVP, tesztmérnök, rendszeradminisztrátor
A Microsoft SQL Server HUG rendszeres előadójaként is találkozhatunk vele. A rossz és jó gyakorlatokat próbálja megosztani a közösséggel. Az SQL Saturday (SQL Server szakértők számára rendezett oktatási esemény) szervezője/előadója. Szakterülete: SQL Server, adatbázis-adminisztráció, adatbázis-tervezés, Magas rendelkezésre állás (HA), katasztrófa utáni helyreállítás, PCI DSS.
ceglogo-nohatter300

Komonyi Pál

GFI, LOGICnow, MAX Remote Management, MAX Mail, MAX Service Desk
Jelenleg Support engineer a biztributor Kft-nél. Széleskörű ismereteket szerzett IT biztonság és üzemeltetés témakörben, GFI, LOGICnow, Altaro, és Unitrends rendszerek konfigurálásában, használatában. Nagy tapasztalattal rendelkezik műszaki problémák megoldása és hibaelhárítás területén. Gyakorlott előadóként számos műszaki tartalmú előadást tart webinarok, meetupok, valamint workshopok formájában.
alphalogo

Gyenese László

MikroTik Trainer
A győri Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola tanára, egyéni vállalkozó (DigiSoftnet), MikroTik Trainer. Szakterületei: számítógépes hálózatok, mikrovezérlős technika. MikroTik Trainerként MikroTik eszközök forgalmazásával, konfigurálásával és szaktanácsadással foglalkozik, valamint hivatalos képzéseket tart.
trinitylogo

Polgár István

Nyomtatás, SafeQ
Jelenleg a Trinity-Service Kft. ügyvezető tulajdonosa. Komoly tapasztalattal rendelkezik a nyomtatók és multifunkciós másolóeszközök üzemeltetése terén, Specialitása az olyan költséghatékony rendszerek integrálása és üzemeltetése, mint amilyen például a SafeQ.
hrp_logo_new-002

Porkoláb Zoltán

Microsoft licencelési konstrukciós megoldások kisvállalkozástól a nagyvállalati megoldásokig
HRP Europe Sales Director, Microsoft licenc szakértő. Tudása lefedi a teljes Microsoft alkalmazáspalettát, nagy gyakorlattal rendelkezik a személyre szabott licenckonstrukciók kialakításában. Szívesen segít a KVV szektorban felmerülő bármilyen szoftverlicenc kérdésben is.

Fenyvesi Tamás

Fortinet NSE4 Mérnök
IT hálózatbiztonság terén több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik, ezen belül is leginkább tűzfal, VPN és hálózati technológiák terén kamatoztatja tudását. Specialitása a Fortinet biztonsági eszközei, mint hálózati-, tartalom- és végpontvédelmi eszközeinek mérnöki támogatása.
metainf

Hegyi Tibor

Atlassian termékek, megoldások, egyedi fejlesztések
A META-INF alapítója, ügyvezetője. Atlassian szakértőként 2007 óta sok hazai és külföldi vállalatnak segített bevezetni, és használni az Atlassian termékeit. Sokéves fejlesztői múlttal rendelkezik, lelkes híve az agilis fejlesztői módszertanoknak, Certified Scrum Master.

Marczisovszky Dániel

DevOps mérnök
Java programozóként, valamint Linux üzemeltetőként közel 20 év informatikai tapasztalattal csatlakozott a META-INF Kft.-hez, ahol Server és Cloud add-onok fejlesztésével foglalkozik. 3 évig tanított haladó programozást a Budapesti Műszaki Főiskolán, lelkes híve az agilis fejlesztésnek, a tiszta kóddal és biztonsággal kapcsolatos alapelveknek.

Gáspár Attila

Atlassian tanácsadó
Különböző iparági projektek vezetőjeként, tudásmenedzsment kutatóként, valamint egy több ezer ügyfelet támogató ügyfélszolgálat irányításával szerzett tapasztalatokat. Elhivatott a személyes és csoportos hatékonyságot növelő megoldások iránt. 6 évig dolgozott a BME Villanykarán nevelőtanárként, a Magyar Atlassian Meetup alapítója.

Fórumozóink aktivitása

Fogós, ravasz kérdések és válaszok. A fórum pedig csak pörög szépen, ha nem is csendben

1
Válasz
1
Elégedett kérdező
1
Kérdés
1
A napi kávéfogyasztásunk

Írj nekünk!

hello@sysadminforum.hu

Kövess minket a Facebookon!