Gőzerővel fejlődik a Virtualaze!

A Virtualaze egy világszintű IT-Infrastruktúra Software vállalat, mely lehetővé teszi a Microsoft Windows virtuális alkalmazások számára, hogy villámgyorsan használhatóak legyenek bármilyen eszközön, bármikor, bárhol. A terméknyújtásban eltöltött 6 év után, a Virtualaze belépett a piacra 2017 közepén műszaki magasszintű termékkínálattal.

A Virtualaze a következőket tudja összefoglalni:

  • A víziónk: Kiterjeszteni az IT-hardware-ek élettartamát (és jelentősen növelni a ROI-t az IT befektetésen) az innovatív virtualizálási technológia megvalósításával.
  • A probléma: A stratégiák, mint a BYOD (Hozdd a saját eszközöd), a jelenlegi PC-k későbbi használata. Vékonykliensek, vagy a tabletek és okostelefonok használata – elavult szerverekkel – nagy problémákat eredményez az infrastruktúra, valamint az adminisztrálás/támogatás számára. Ez sokkal drágább hardware-eket, software-eket, kezelést, karbantartást és működési költségeket eredményez.
  • A megoldásunk: Az új és egyedülálló virtualizálási infrastruktúra felület az intranethez és a felhő használathoz, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy erősítsék a hozzáférést az alkalmazásokhoz, adatokhoz és információkhoz bárhonnan és a legmagasabb biztonsági szinttel.
  • A piac: Körülbelül 60%-a a világ kereskedelmi számítógépeinek nem virtualizált, vagy technikailag nem naprakész. 71%-os a piaci részesedése a Microsoft Windows rendszernek. A jelenlegi piaci méret: $5.6 milliárd US (2015) – mely gyorsan növekszik ($13.45milliárd 2020-ra)!
  • A mi üzleti modellünk: Az előfizetés alapú évi jövedelmodell; eladás közvetlen az oktatásnak és nagy vállalati projekteknek és közvetett módon a speciáilis disztributorokon és IT-VAR-okon keresztül.
  • A mi USP-nk: A Virtualaze-nek van egy bomlasztó hatása a három világpiaci vezetőre: Citrix, VMware ésParallels,a Virtualaze jelentősen erőteljesebb, megfizethetőbb, intuitívab, valamint jelentősen könyebb a beállítása, telepítése és használata. A Virtualaze-nek van egy másik, viláígot verő technológiája “Made in Germany”….. Vorsprung Durch Technik!

Az ön lehetősége: A Virtualaze figyel a viszonteladókra, rendszer-integrátorokra és a felhő szolgáltatást nyújtókra.
Hogy jobban megértse a Virtualaze technológiát, tekintse meg három perces videónkat:

Forrás: http://alphasonic.hu

Szerző: Kiril Kriov