Outlookot használ? Jön a fekete verzió

Kiszivárgott egy hivatalos(nak tűnő) kép arról, hogyan néz ki a Microsoft Outlook sötét módja az androidos mobilokon, így a fejlesztést már most meg lehet nézni.

Lassan nem lesz olyan szolgáltatás, aminél a fejlesztők ne készítenék el a sötét módot. Ennek persze kifejezetten örülhetnek a felhasználók: egyrészt azért, mert ők maguk kérték a változtatást, így ezek szerint a cégek figyelnek rájuk; másrészről pedig azért, mert így az okostelefon/laptop kijelzője is kevesebb áramot fogyaszt.

Most a Microsoft-rajongók örülhetnek, a cég ugyanis megerősítette, hogy hamarosan érkezhet az Outlookhoz igazított sötét mód.

Maga a fejlesztés abból a szempontból nem újdonság, hogy a redmondiak már tavaly is beszéltek arról, hogy érkezik az androidos eszközökre, valamint iPhone-ra és iPadre szánt Outlook “fekete verziója”, arról azonban nem beszéltek, hogy mikorra lesznek vele készen. Az elmúlt egy évben szintén nem beszéltek arról, hol tart a fejlesztés, most azonban megtört a jég.

Az Android Central már egy kiszivárgott képen azt is megmutatta, milyen lesz az Outlook androidos kinézete, amikor a funkciót bekapcsolják.

© Andriod Central

Ezek szerint a sötét mód érvényes lesz a naptárra és a keresési felületre is, ugyanakkor a kék szín is jelen lesz, hogy valami továbbra is emlékeztesse a felhasználókat a brandre.

Hogy pontosan mikor érkezik majd meg az újdonság, egyelőre nem tudni, de szinte biztos, hogy elsőként a Windows Insider program résztvevői tesztelhetik le a fejlesztést.

Forrás: https://hvg.hu/