PowerShell képzéssel indul a Kockaképző!

Kockaképző néven új online IT képző indul. A magánszemélyek és kisvállalkozások számára is megfizethető képzéseik elsősorban üzemeltetési és IT biztonsági témákból állnak, utóbbihoz kapcsolódóan lesznek etikus hackeléssel foglalkozó tanfolyamok is. Első komolyabb online képzésük jövő kedden indul PowerShell a mindennapokban címmel.

 

Nem akarok reklámoldalt csinálni, csak nagyon különleges esetben teszek ki reklám-jellegű dolgot az oldalra – például jelen esetben, amikor régi jó kollégák, oktatók, barátok állnak össze azért, hogy fellendítsék a meglehetősen megkopott szakmai képzésvilágot.

A Kockaképző oktatói a hazai IT élet elismert szereplői, évek óta képzik és fejlesztik a kezük alá került szakembereket – csak most már mindenféle felesleges sallang és coelhozás nélkül.

A Kockaképző igazi “dream team“: Zsíros Péter, Réczi Gábor, Barcsi Tamás és Deim Ágoston nevében eddig sem és ezután sem fog egyetlen hallgatójuk sem csalódni: aki a kezükre adja magát, annak igazi szakmai fiesztában lesz része, garantálom.

Kockaképző – sajtóközlemény

Új szereplőként, de ismert és kipróbált oktatókkal (Deim Ágoston, Zsíros Péter) indul a Kockaképző.

Az első tanfolyamaik között lesz többek között PowerShell, Linux adminisztráció, SQL Express, Windows 2019 üzemeltetés, illetve Control Flow Guard kijátszás is a Windows 10 hacking képzéssorozatuk keretében.

A tanfolyamok a lexikális tudás helyett a gyakorlati alkalmazásokra koncentrálnak, minden oktató saját témakörében gyakorlati tapasztalattal rendelkezik.

Természetesen megfelelő mélységben oktatnak majd minden témát, de az utolsó opciók megmutatása helyett az üzemeltetési tapasztalatok alapján hasznos rendszerbeállításokon lesz a hangsúly, hogy segítsék a résztvevők mindennapi munkáját.

A tanfolyamokra elsősorban online, és esténként, munkaidő után kerül sor (fél 6-tól), hogy minél könnyebb és kényelmesebb legyen a részvétel. Tovább könnyíti a részvételt, hogy a képzések ára barátságos, így kisebb cégek és magánszemélyek számára is megfizethető.

A Kockaképző első teljes képzése PowerShell témában jövő kedden (június 4.) indul fél 6-tól.

A tanfolyamon megtanulhatod többek között, hogyan kell saját PowerShell szkripteket írni, valamint gyakorlati tapasztalatok alapján a leghasznosabb gyakorlati alkalmazásokat is megismerheted Active Directory, Office 365 és Hyper-V témakörben.

A PowerShell képzés oktatója Zsíros Péter lesz, aki nem csak üzemeltetésben van otthon, de az etikus hackelésben is jártas. Az ő személye garancia arra, hogy ez egy olyan gyakorlati megközelítéssel kidolgozott üzemeltetési tanfolyam lesz, melyben az IT biztonság is teret kap.

A tematikából nem hiányozhatnak a biztonsági beállítások sem, mint például a „Just enough administration” féle minimális jogosultsággal történő adminisztráció, vagy az Active Directory-hoz írt különféle szkriptek, melyek többek között a biztonsági beállításokat és az AD állapotát ellenőrzik.

Amennyiben érdekel a biztonsági megközelítésű PowerShell képzés, vegyél részt rajta 30% kedvezménnyel. A KiberBlog kedvezmény beváltásához használd ezt a linket a képzéshez, és a következő kedvezményes kódot: KiberB30

Linkek:

Forrás: kiber.blog.hu