Aten VK1100 vezérlő box

Az ATEN vezérlőrendszer, beleértve az ATEN vezérlő box-ot (VK1100 vagy VK2100), az ATEN konfigurálót (VK6000) és az ATEN vezérlőrendszer alkalmazást, egy hagyományos Ethernet-alapú kezelőrendszer, mely csatlakozik a helységben vagy egy nagyobb létesítményben lévő minden hardware eszközhöz, és központosított vezérlést biztosít közvetlenül egy mobil eszközről. A hardware csatlakoztatása után a VK6000 konfiguráló software biztosítja az eszközök egyszerű telepítését. Az ATEN vezérlőrendszer alkalmazás ezután csatlakoztatja a felhasználót a VK1100 vezérlő box-hoz bármilyen iOS, Android vagy Windows mobil eszközről, így minden eszköz vezérelhető lesz akár távolról is.

 

A VK1100 vezérlő box egyszerűen telepíthető a meglévő konfigurációba és könnyedén integrálódik az ATEN VanCryst pro-A/V termékekkel, valamint csaknem minden más hardware-eszközzel, mely megtalálható az adott helységben, az A/V berendezéseket, világítást, konferenciarendszereket, légkondicionálót, mozgásérzékelőket, és számos egyéb eszközt is beleértve.

A VK6000 Konfiguráló software megkönnyíti a gyors telep

ítést és az eszközök vezérlését, néhány egyszerű lépéssel az intuitív grafikus felületen keresztül. A VK6000 végigvezeti  a felhasználót a hardware konfigurálásán, a felület megtervezésén, valamint a nézőprofil VK1100 vezérlőbox-ra való feltöltésén. A hardware-eszközök kezeléséhez a nézőprofilok importálásra kerülnek az ATEN vezérlőrendszer alkalmazáson keresztül, bármely IOS, Android vagy Windows mobil eszközről. Az ATEN vezérlőrendszer alkalmazás lehetővé teszi nézőprofilok importálását és frissítését a VK1100 vezérlő box-ról a felhasználói felületen keresztül. Minden nézőprofil személyre szabott grafikus vezérlőfelületet biztosít, mely garantálja a hardware-eszközök gyors elérését. Minden profil jelszóval védett, hogy biztosítsa a rendszer hozzáférést.

 

Az ATEN vezérlőrendszer kiváló választás tárgyalótermek, konferenciaközpontok, oktatótermek, illetve bármely olyan helységek esetén, amelynél a hardware-eszközök központi, mobil vezérlését kívánjuk megvalósítani.

Forrás: alphasonic.hu