Ajax HUB. Az Ajax biztonsági rendszerének agya

 

Az Ajax Hub megnöveli a rendszer egyes készülékeinek teljesítményét az Ajax rendszerben. Felügyeli, ellenőrzi a hálózati eszközöket és adatokat gyűjt a Jeweller, a fejlett vezeték nélküli technológia segítségével. A Hub elemzi a fenyegetéseket, kiszűri a téves riasztásokat és figyelmeztet minden valódi veszélyre. A szabotázs elleni kiegészítő védelem extra biztonságot ad az Ajax Hub-nak, valamint az általa felügyelt helyiségeknek. Maximális teljesítmény A Jeweller vezeték nélküli technológia lehetővé teszi az Ajax Hub számára, hogy biztonságosan ellenőrizze az összes eszközt akár 2000 méteres körzetben belül nyílt területen, vagy emeletes létesírtményekben. Az ARM processzor kiegészítő erőforrást biztosít a kritikusan fontos feladatokhoz. Ethernet kapcsolatot használ GSM tartalékkal. A Hub a riasztásokat push értesítések, SMS, vagy telefonhívás formájában képes elküldeni. Egyszerre akár 100 készüléket is csatlakoztathatunk hozzá. Egyidejűleg kár 50 felhasználó és egy távfelügyeleti cég is csatlakozhat a rendszerhez. Videófelügyelet biztonsági kamerákon keresztül (RTSP)

Védelem a behatolás és a meghibásodás ellen Minden aljzat és gomb rejtett kialakítású. Szabotázsálló tokozás. Áramszünet esetén azonnali riasztás Akár 15 óra üzemidő akkumlátorról A rendszer pingelése állítható időnként (12-300 másodperc) Zavarás észlelése, kommunikációs csatornák titkosítása és hitelesítése. Az Ajax Hub automatikusan átvált egy szabad frekvenciára csatornahiba esetén. Tartalék GSM jelzés értesíti Önt hálózati hiba esetén.

Könnyed üzemeltetés A rendszer gyenge kapcsolat esetén is stabil: csak 0,5kbit/s sebességen működik. A kétirányú kommunikáció lehetővé teszi a rendszeres tesztelést és az egyszerű személyre szabást. A firmware- és a szoftverfrissítések ingyenesek és automatikusak. A rendszer könnyen vezérelhető egyszerű távirányító, okostelefonos alkalmazás vagy böngésző segítségével. Az Ajax Hub biztonságosan megőrzi a teljes eseménytörténetet. A Geofence technológia emlékezteti Önt a biztonsági rendszer élesítésére, amikor távozik és hatástalanítására, amikor visszatér.

Professzionális telepítés, egyszerűen A rendszer gyorsan és egyszerűen telepíthető az interaktív kézikönyv és a SmartBracket konzol segítségével. A kapcsolat minősége és az érzékelési terület távolról is tesztelhető. A érzékelők egyetlen kattintással csatlakoztathatók az Ajax Hub-hoz.

Mérnöki remekmű Az ultravékony hálózati tápegység a készülékbe van integrálva. Az Ajax Hub kevesebb, mint 4 cm vastag.

Műszaki specifikáció:  Méret: 162,7×162,7×35,9 mm Súly: 320 g Tápellátás: 110-250VAC Rádiójel teljesítmény: 25mW Működési hőmérséklet tartomány: 0°C-tól + 50°C-ig (+ 122°F) Kapcsolat: GSM (850/900/1800/1900 MHz), Ethernet Kommunikációs protokoll: Jeweller (868,0-868,6 MHz) Kompatibilis SIM-kártyák: Mini SIM 2G Működési hatótáv: Akár 2000m (6552 láb) (nyílt területen) Tartalék akkumulátor: Li-Ion 2Ah (az akkumulátor élettartama legfeljebb 15 óra*) Használható alkalmazások: iOS 9 vagy későbbi, Android 4.1 vagy újabb verzió Videó megfigyelés: Videokamerák RTSP-n keresztül A felhasználók maximális száma: 50 A csatlakoztatható eszközök maximális száma: 100 Szabotázsvédelem: Elérhető

 

További információ:

Alphasonic Kft.

www.alphasonic.hu

Gyarmati Bálint (Biztonságtechnikai üzletágvezető)

Tel.: (1) 88 33 109

E-mail.: security@alphasonic.hu