A világunkat a gyíkemberek (alakváltó reptiliánok)irányítják, de van megoldás! CyberFoil (beépített Anti-Reptilián védelemmel)

CyberFoil (beépített Anti-Reptilián védelemmel)

Idegen-veszélyek!

A Facebook minden idők egyik legnagyobb adatlopási ügye kapcsán (50 millió felhasználó profiladatai és tevékenység-jellemzői kerültek illetéktelen kezekbe) megállapították, hogy a kiszivárgott adatokat még az USA elnökválasztási kampányában is felhasználták.

 

 

Nem lehet véletlen, hogy a reptilián felmenőkkel rendelkező Donald Trump lett tehát az elnök, még pedig a gyíkemberségét nem túl hitelesen tagadó Facebook-tulajdonos Mark Zukkerberg segítségével (A meglehetősen erélytelen tagadásról a Gizmodo tudományos magazin számolt be korábban: https://gizmodo.com/mark-zuckerberg-denies-that-hes-a-secret-lizard-person-1781986991).

 

 

 

Pataki Atilla, ez EDDA frontembere több alkalommal is megerősítette, hogy aktív alakváltó-tevékenységet észlelt nem csak hazánkban, de a világ több pontján is, például közönségtalálkozókon és koncerteken is felbukkantak már a gyíkemberek.

 

 

Egy korábbi, 2013-as interjúban nem csak Pataky Attila, de Dr. Opál Sándor, a Belügyminisztérium egykori X-aktás ügyek kezelését irányító osztályvezetője nemcsak az idegen behatásokról ejtett szót, de az idegenek invazív törekvéseiről is beszámolt.

 

Láthatjuk tehát, hogy David Icke, a paleasztronautika professzora nem véletlenül tartott attól, hogy világunkat a gyíkemberek (alakváltó reptiliánok) irányítják, akik behatolnak gondolatainkba és olyan cselekedetekre is rá vehetnek bennünket, amelyet önszántunkból nem tennénk (jelszavaink kiragasztása a monitorra, Trumpra – vagy hasonlóra szavazás, nigériai vagy egyéb örökségek elfogadása, stb.).

  • Hogyan védekezhetünk tehát az idegen behatások ellen?

    Csak a Secret Junkie adatvédelemre szakosodott webshopban kapható a speciális, CyberFoil eszköz, amely megvéd bennünket a reptiliánok gondolat-behatásaitól és 99.99999%-ban kiszűri az univerzumból érkező, az idegen fajok által gerjesztett romboló sugárzásokat!

     

    A CyberFoil 30 micron vastagságú anyagán fennakadnak a rádiós (RF), elektromágneses (EMP) és reptilián jelek, megvédik testrészeinket vagy eszközeinket a romboló sugárzásoktól.

     

    A Secret Junkie CyberFoil nélkülözhetetlen akkor is, ha az ételeinket akarjuk megvédeni a káros besugárzásoktól vagy a kihűléstől!

     

    Sokan tudják, hogy a kormányok (különös tekintettel az USA, Oroszország, Törökország, Kína és Liechtenstein kormányaira) gyakran a televíziókészülékeken keresztül próbálják meg befolyásolni állampolgáriakat.

     

    A befolyásolás eszközei lehetnek TV sorozatok vagy szappanoperák, a gyorsan változó képkockák olyan frekvencián sugároznak, amely alkalmas arra, hogy agymosás és gondolatirányítás a

    Forrás: https://shop.secretjunkie.hu/CyberFoil-beepitett-Anti-Reptilian-vedelemmel