A biztonságos adattárolásról egyre több embernek ugyanaz a név jut eszébe

Lássuk, mi a népszerűségük titka:

Az adattárolást ma már a legtöbb cég komolyan veszi, amihez megfelelő rendszerre van szükség.

Az általunk kínált QSAN termékpalettában megtalálhatóak a SAN (Tároló területi hálózat) rendszerek, melyek D1500 Quad core processzorral, DDR4 rendszermemóriával, 12 Gb SAS 3.0 technológiával, nagy sebességű 10 GbE portokkal, továbbá a legújabb QSAN SANOS 4.0 csúcsteljesítményű operációs rendszerrel vannak ellátva. Ezen termékeket főként kis- és középvállalkozásokon belüli használatra tervezték.

Kínálunk továbbá NAS rendszereket, melyek a Thunderbolt 3 technológiával nem csak elképesztő 40Gbps adattovábbítási arányt képesek produkálni, de akár 100%-kal képesek növelni a sávszélességet az előző generációs NAS-hoz képest. Ideális választás a teljesítményigényű alkalmazásokhoz, mint a video szerkesztés és előállítás, digitális fényképszerkesztés, vagy a nagy sebességű adatmentés külső meghajtóra.

DAS tároló rendszereinkkel új standard-et állítottunk fel a közvetlenül csatolt tárolókhoz. Ezen eszközeink rugalmas futási idő konfigurációt nyújtanak a 10 x 12Gb/s SAS port támogatáshoz és lehetővé teszik, akár a 480Gb/s adat sávszélességet rendszerenként a különböző alkalmazásokhoz. A széleskörű termékskála és bővíthetőség lehető teszi bármely környezetben való alkalmazását.

A CubeView CMS (Központi Kezelő Software) képes megfigyelni és kezelni a rendszer naplót, merevlemez státuszt, a zónázó funkciókat, firmware frissítést, a rendszerhőmérséklet naplót, feszültséget, valamint a ventilátor sebességet. A rendszer támogatja a parancssort és a S.E.S.-t, mely lehetővé teszi az IT managerek számára a tároló rendszer teljes vezérlését, valamint az erőteljes kezelés gyors konfigurációját.