Bemutatjuk a Sysadminforum jogi szakértőit

A Holló & Társai Ügyvédi Iroda (www.hplaw.hu) elsődlegesen adatvédelemmel, munkajoggal, szellemi alkotások jogával, társasági joggal, ingatlanjoggal és vállalatfelvásárlással foglalkozik. A magyar nyelv mellett angolul, németül és franciául is dolgozunk.

Ügyfeleinket teljes körűen, személyre szabott, gyors, rugalmas jogi szolgáltatással igyekszünk kiszolgálni. Munkatársaink között jogászok, szabadalmi ügyvivők, adatbiztonsági szakemberek is találhatóak.

Irodánk vezető partnere, Dr. Holló Dóra több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Önálló irodája megnyitása előtt dolgozott az Artisjusnál, a Weiss-Tessbachnál és a PWC-nél is.

És hogy mitől vagyunk mi „különlegesek”? Mert a munkánkat 4 alapelv hatja át.

Rugalmasság – Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében akár cégénél kihelyezve is segítünk a sürgős jogi problémák megoldásában.

Gyorsaság – Irodánk a cégjogi és a szerződések elkészítésével kapcsolatos feladatokat 5 munkanapos határidővel vállalja. Egyéb munkatípusokkal kapcsolatban egyedi határidők megadásával igyekszünk a leghatékonyabb és leggyorsabb megoldást kínálni.

Hatékonyság – Ügyfeleink hatékony, lényegre törő, gyors és precíz kiszolgálása alapelveink egyike. Nem végzünk felesleges, időhúzó munkát, így nem kell a jó megoldásra napokat várni!

Szakértelem – Jogász munkatársaink kiemelkedő szakértelemmel rendelkeznek szakterületeinken, közülük többen egy vagy több szakjogászi végzettséggel is rendelkeznek.

Elérhetőségeink és további információk honlapunkon találhatóak: www.hplaw.hu.