Van már honi forgalmazója a Virtualaze megoldásoknak.

A Virtualaze, szerver virtualizációs cég vezetője, ma bejelentette, hogy az Alphasonic Kft. az EMEA elosztóhálózat részeként, a Virtualaze termékek kiemelt magyar viszonteladója lett.

Nürnberg, Németország – 2017. április 19. – Ahogy rohamosan nő az igény a szerver alkalmazás virtualizálás iránt, az Alphasonic hagyományos és professzionális megoldásokat fog nyújtani a Virtualaze SaaS üzleti modellen keresztül viszonteladóinak szerte a térségben. Biztosítani fogja, hogy a szervezeteknél helyben legyen a helyes infrastruktúra. Támogatja a növekvő igényeket az alacsony költség, az egyszerű telepítés, és a virtualizáló szoftver kezelés tekintetében.

“Jelentős növekedésre számítunk az elkövetkezendő tizenkét hónapban, különösen a szerver alkalmazás virtualizálás területén. Az Alphasonic szakértelme a vékonykliensek és a hálózat optimalizálás területén hatalmas előnyt jelent a viszonteladói közösségnek szerte az országban,” mondta Klaus Maier, CEO, Virtualaze. “Mi egy olyan csatornaprogram és támogatási mechanizmus létrehozására összpontosítunk, amely segít felgyorsítani partnereink üzleti tevékenységét, és lehetővé teszi számukra, hogy segítsék országukban található viszonteladói bázisukat.”

“Az Alphasonic arra lett képesítve, hogy integráljon egyedülálló virtualizálós technológiákat,” mondta Kiril Kirov, az Alphasonic ügyvezetője. “Ez a kapcsolat bizonyítja az Alphasonic szakértelmét a régióban. Örömmel fogadjuk a Virtualaze megoldását forgalmazott márkáink között.”

A Virtualaze-ról

A Virtualaze egy német szerver alkalmazás virtualizáló software fejlesztő cég. Fejlesztő csapatunk révén több száz emberévnyi szaktudással rendelkezünk. Célunk, hogy egyszerűsítsük a globális virtualizálciós jelenség kezelését, kiszolgálását és költségeit. Az új hardvereken kívül több millió, régi számítógépes eszköz áll rendelkezésre, amelyek képesek HTML5 böngésző megjelenítésére. A Virtualaze adoptálásával, ezek az eszközök képesek egyedülálló hozzáférést nyújtani a felhasználónak a legerőteljesebb Windows alkalmazásokhoz. A legfrissebb szerver oldali Adat és Biztonság protokollok is elérhetők. A Virtualaze mozgósításával segíteni fogjuk a környezet megóvását azáltal, hogy olyan technológiát nyújtunk, mely kiterjeszti a számítógép hardware-ek életciklusát.

Forrás:http://www.alphasonic.hu