DIGI internet probléma

0
0

Sziasztok!

Van egy panellakás, ahol digi 100 internet van bekötve. (lan kábel van behozva a szolgáltatói eszköztől.) Routert cseréltem, mert a rettenetesen lassú volt a net, illetve szakadozott. (próbaként közvetlen a géppel csináltam egy pppoe kapcsolatot, úgy jó volt a net, ezért döntöttem a csere mellett) Vettem gyorsan egy ÚJ!! zyxell routert, amit be is konfiguráltam, viszont belefutottam egy érdekes problémába. Azt tapasztalom, hogy ha a router valamelyik lan portjából mérek sebességet, az teljesen ok, hibamenetesen működik a net. Viszont a wifi-nél nem ez a helyzet. Valamiért, ingadozik, nem tűnik stabilnak 1-20 mb/s között ingadozik (n-es router, mérés alapján 144mps/s átvitelt viszi lan-on keresztül wifi kapcsolattal, ami ok) a letöltési és a feltöltési sebesség, illetve a ping idő is néha magas, nem stabil!!! Közvetlenül a router mellett állok akkor is ez a helyzet!!! Megnézetem mindent, a környéken lévő eszközök csatornáit, beállítottam mindent, hogy ne zavarják egymást, illetve kikapcsoltam mindent ami nem kell!! Több eszközről is mértem a sebességet, ugyan ez volt a jelenség.A háttérben nem fut semmi, illetve csak is kizárólag 1 gép volt a hálózatban, tehát más terhelés nem volt. Közel 200 routert és accespoit-ot telepítettem már, de ilyennel még nem találkoztam. Interferenciára gondolok, de nem hiszem, hogy ilyen mértékű problémát okozna, főleg ha közvetlen mellette állok. Van valami ötletetek mi lehet a gond????

0 eredmény megjelenítése
Saját válasz

A küldéshez először .