Milyen használható helyi hálózatban működő ingyenes biztonsági audiotáló eszközöket ismertek/használtok ?

0
0

Nem akarok 0-ról indulni, valami támpont kellene …

1
0

Sziasztok,

A szeptember 15.-i IT biztonsággal foglalkozó előadások valamelyikén elhangzott, hogy van olyan ingyenes hálózati auditáló eszköz, amely az igények 90 %-t lefedi. Én elsősorban ezt kerestem/keresem. Mivel jelen pillanatban csak Winaudit-ot használók, ill. saját fejlesztésű linux auditot, ezért egy automata módon dolgozó szoftver nagy segítség lenne, ha csak a problémás részekkel kellene foglalkozni.

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat

0
0

Hát ha ezek annyira nem szoktak ingyenesek lenni. Már ami komolyabb. Persze attól függ, hogy mi a cél. Nekünk van egy közös fejlesztésű egy partnerünkkel, az ugyan nem volt ingyen de elég komoly cucc lett 🙂

0
0

Szia!

Használni nem használtam egyiket sem, de a következők jók lehetnek:
OpenVAS, Retina CS Community, Nessus, Nexpose

0
0

Szerintem a retina nem ingyenes. Viszont tényleg jó lenne valami támpont, hogy mit is szeretnél auditálni? Hálózati eszközöket, gépeket, programhasználatot?

0
0

Szia !

A GFI LanGuard software teljes software és hardware (menedzsment képes eszközök esetén) leltár készítésére alkalmas PCI-DSS megfelelőséggel….

30 Napos trial verzióban ki tudod próbálni. Innen tudod letölteni : http://www.gfi.com/products-and-solutions/network-security-solutions/gfi-languard/download

5 eredmény megjelenítése
Saját válasz

A küldéshez először .