HDD-n egy másik gépen létrehozott mappákat nem látszik a Windows 10 alatt

0
0

Sziasztok!

Történet:

Van egy SATA HDD-em csak adadtokat tároltam. A egyik gépen Win7 64 bites alatt, létrehoztam 2 mappát és benne csomó adatokkal. Azt a hdd-t betettem egy másik Win 10 64 bites gépbe, ott viszont nem jelenik meg azt a két mappát, csak a régieket látom. Vissza tettem a Win 7 gépbe és ott vannak az átlam létrehozott 2 mappa. Tehát a 2 mappa ott van de csak a Win 7 alatt látszik, de Win 10 alatt nem.

Kérdés az, hogy ez mitől van? találkozik-e már valaki ilyen esettel?

0
0

Nem lehet, hogy bekapcsoltad az elrejtést? Win10 alatt be van kapcsolva, hogy mindent mutasson?

Kipróbálnám TotalCommander-rel, ott is mindent láthatóvá téve. Ha csak nem látszik, akkor könnyen megoldható, ha viszont látszik, de mondjuk titkosítva van (általában zöld színnel jelenik meg), akkor kissé kacifántosabb. Ha jogosultsági gond, akkor tulajdonba vétel, s utána már használhatod.

0
0

Érdekes módon a 2 mappából most már az egyiket látom, de fogalmam nincs, hogy miért és mitől. Sajnos semmi köze a rejtett vagy rendszer fájl megjelenítés bekapcsolásához, ezen már túl voltam.Az ötleteket minden esetre köszönöm.

0
0

Ilyent csak akkor láttam, amikor hálózati meghajtóra történt a mentés… De egy lokális hdd-re vagy kiírja, vagy nem 🙂

0
0

Azért egy CHKDSK-t ráfuttatnék a Windows 7 alatt a kívánt meghajtóra. Lehet hogy egy NTFS bejegyzés sérülés okozza a mappa láthatatlanságát.

4 eredmény megjelenítése
Saját válasz

A küldéshez először .