Saját domainről érkező leveleket a Gmail spamként jelöli meg

0
0

Üdv mindenkinek!

Először is szeretném elmondani, hogy tanuló vagyok, és a dolgoknak többnyire magam jártam utána, így elnézést, hogyha valamit helytelenül írok.:)

Szeretnék csinálni egy közösségi appot. Szervernek az arubacloud CLOUD VPS-ét használom. (Ubuntu 16.04 fut rajta). A szerveroldali dolgokat NodeJS és MongoDB látja el. Ezek mind remekül működnek, viszont számos funkcióhoz szeretnék emailt kiküldeni, ezért beállítottam a Postfix-et, dovecot-ot stb. Mivel eléggé nagy email-forgalomra számítok, ezért a Gmail tömeges üzenetküldési irányelveit végigolvastam, és beállítottam a reverse DNS-t, a rekordokat, SPF-et, DKIM-et DMARC-ot. Először minden rendben ment, a tesztelések során az emailek a beérkezett üzenetek mappába érkezett, de kb 15-20 levéllel később a gmail elkezdte átrakni őket a spam-be. Most már bármilyen levelet is küldök, mindig a spam mappában kötnek ki. (A tesztelés során barátok emailjeit használtam, senki nem jelölte meg spam-ként az emaileket.)

Esetleg valaki tudna segíteni, hogy ez miért történhetett meg? Már írtam a gmail-nek is ezzel kapcsolatban, de egyelőre nem reagáltak semmit. A DNS rekordjaim. (Nem tudom, mennyire illik kitakarni, ha gondoljátok, megadhatom a domaint és a fix ip-címet is, hogyha esetleg valaki le szeretné egyébként ellenőrizni a beállításokat)

https://drive.google.com/file/d/0Bz06MOVUTX-3TWJHREg1MG5ZMzA/view?usp=sharing

Egy tesztüzenet fejléce:

https://drive.google.com/file/d/0Bz06MOVUTX-3QXE2ODMyc0V5OVU/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0Bz06MOVUTX-3N1lCUHNaYTlBeUE/view?usp=sharing

 

Köszönöm a segítséget!

0 eredmény megjelenítése
Saját válasz

A küldéshez először .