BACKUP

0
0

Sziasztok!

Tudnátok abban segíteni, hogy a gyári windowsos backup programban (wbadmin), hogy tudom beállítani azt hogy csak a különbözetet mentse a teljes első backuphoz képest?

Találtam egy olyat hogy : configure performance settings, be is állítottam hogy incrementral backup, de nem veszi tudomásuil mert minden nap a full backup megy le…

Üdv.
Roland

0
0

Mi a mentés célhelye? Nem lehetséges, hogy egy megosztott könyvtár (ebben az esetben csak Full-t lehet menteni)?

0
0

a mentés célhelye 1 másik particicó, és megosztott könyvtár, de ez nem hinném hogy befolyásolja vagy igen?

0
0

Ha olyan a mentendő anyag, akkor ő eleve megpróbál egy fullt, utána meg Incremental mentéseket végezni, s amikor bizonyos mennyiség összegyűlik, újból készít egy fullt. Ez alapból. Mit szeretnél menteni? Esetleg lokálisan egy pár állományos mappa tesztelése?

0
0

igen, csak ezzel az a bajom, hogy a backup mérete 330 Gb, és úgy gondoltam csinálok 1 fullt, amit felmásolok FTP-n 1 helyre (kb 1 nap volt), utána már csak a különbözetet mentem fel, na ezt hogy oldom meg?

Üdv.
Roland

0
0

Ha arra gondolsz, hogy van egy mentésed, vhd formátumban, s annak bizonyos blokkjai változnak, s csak a változást akarod ftp-n átküldeni – erre nem látok sok esélyt. Viszont vannak olyan tárolók (nem akarok reklámozni céget, a blogomon szoktam írni róluk), amelyek egymás között tudnak blokk-szintű változást replikálni, ez megoldás lehet neked.

0
0

igen vhd mentésről beszélünk, akkor ezek szerint ezzel a gyári windowsos backuppal nem fogom tudni megoldani amit akarok, hanem kell más program?

0
0

Kétfelé választanám: maga a mentés (ha olyan adatokat mentesz) megoldható inkrementális módon (rengeteg cégnél csinálom így). Az FTP-re viszont nem tudok blokkos megoldást.

7 eredmény megjelenítése
Saját válasz

A küldéshez először .