adprep /gpprep

Megválaszolt
0
0

Üdv. Egy Windows 2008R2 DC-t szeretnék Upgradelni 2012R2-re. A domainprep és a forestprep is tiszta. De mit csinál a gpprep? Azt olvastam, hogy 2003 szerveren a folyamatot nem lehet visszafordítani, és úgy hiszem, hogy a Sysvol és gp beállításokra van hatással, de ebben az esetben is futtassam, vagy csak 2003 szervernél szükséges?

Legjobb válasz
0
0

Nos. Az lett a megfejtés, hogy minden dirvert és firmware-t megfrissítettem egyesével – a boot all in one nem működött -, aztán levettem a Matrox drivert, és átrítam néhány konfig fájlt. Ezután hosszas szenvedés árán sikerült felrakni az új Windowst. Köszönöm mindenkinek.

1
0
1
0

Elvileg, ha natív 2008R2 telepítés zajlott, akkor ez valószínűleg alapból megtörtént. Viszont mivel nem látom a hátrányát (előnyét inkább, lásd hibaüzenetek lehetősége), én lefuttatnám (max annyit kapok válaszként, hogy “No update needed or GPO already updated” 🙂 )

0
0

Akkor ezek szerint ezt is futtatni kell.

0
0

Szerintem sem lehet baj belőle 🙂

0
0

This version of Windows could not be installed.  Your previous version of Windows has been restored, and you can continue to use it.  Before trying to install this version of Windows again, check online to see if it is compatible with your computer.

Ezt hazudja és visszaáll 2008 R2-re

0
0

Az eredeti kérdés nem erről szólt… Lefutott a domain előkészítése? Van másik DC is?

Van amúgy indoka annak, hogy egy DC-t in-place frissíts? Ha virtuális, akkor lehet érdemesebb lenne felhúzni egy új 2012 R2-t s azt megtenni DC-nek, majd a régit lefokozni.

0
0

Igen, megnéztem a verziókat, és rendben van a séma és domain is az ADSI edit szerint. Úgy néz ki a dolog, hogy ez a külső dc azaz fizikai. Illetve van még dc2 ami virtuális. Ezzel együtt én is azt fogom javasolni az ügyfélnek, hogy csináljunk inkább nulláról egy dc-t, ami 2012 aztán meglátjuk.

8 eredmény megjelenítése
Saját válasz

A küldéshez először .