WordPress + PHP + MySQL+ IIS telepítés Windows Home Server 2011-re

0
0

Sziasztok!

Szeretnék WordPress weboldalt készíteni, tesztelni a helyi szerverünkön, amin Windows Home Server 2011 fut. Ez egy kvázi butított és korlátozott Windows Server 2008 R2 alapú rendszer. Kezdő vagyok még a témában és néhány napnyi keresgélés, sikertelen próbálkozás és tesztelés után gondoltam feldobom itt a kérdést.

Mi volna a szokványos menete annak, hogy az ember egy WordPress alapú weboldlalt tudjon tesztelés céljából üzemeltetni? Akár egy jó könyv is segíthet, csak nem találtam meg a megfelelőt.

Találtam rengeteg leírást kezdve az egyben csomagoktól a kézi másolós és regisztrációs adatbázis berhelő szörnyűségeken keresztül rengeteget, de egyik sem hozott eredményt. Például szimplán a PHP-t nem tudom működésre bírni.

Köszönöm előre is a segítséget.

1
0

A Web Platform Installer segítségével tedd fel a Windows Serverre a szükséges komponenseket, miután az IIS szerepkör már aktív: MySQL, WordPress. Ez a blog poszt segít, ha elakadsz: blogs.iis.net

0
0

Szia. Szerintem a legegyszerűbb módszer, ha nem a szerverre – bár oda is lehet -, hanem a saját gépedre felteszel egy WAMP szervert és arra telepíted a WP oldalt. A WAMP mindent felrak, amire szükséged van, alapból nem biztonságra van optimalizálva, hanem pont teszt célokra, azaz működésre.

0
0

És ha én tényleg a szerveren szeretném ezt inkább?

0
0

Arra is felrakhatod, csak a biztonsági beállításokat kell egy kicsit hangolni

4 eredmény megjelenítése
Saját válasz

A küldéshez először .