Windows 10 telefon default account törlés

0
0

Hello!

Vettem egy Win10 mobilt, de amikor felkonfiguráltam, figyelmetlen voltam és nem az O365 céges accomat adtam meg a telepítéskor. Azóta felvettem azt és a guglis fiókomat is, de törölni csak ezeket tudnám, az először beállított Outlook.com-os fiókot sem a mailoktól sem pedig accból nem tudom törölni. Mi a megfejtés? 🙂 Gondolom alapértelmezettnek kellene beállítanom az O365 fiókot, de sehol nem lelem ezt a beállítást.

Köszi

2
0

Én úgy emléxem, h ez nem fog menni, hard reset…

2
0

jó, mondjuk ezt elég egyszer átélni, aztán megtanulja az ember, h ésszel… 🙂

1
0

Nekem is úgy rémlik, hogy egy csomó dolgot nem tudsz törölni, csak hard-reset segít (többek között ezt is).

0
0

Nagyszerű! 🙂 Biztos akarok én ilyet? Mondjuk egy hard reset még tegnap óta nem vág földhöz, de azért ez komikus..

0
0

Szerintem tökre logikus. Abból indulj ki, hogy a win10 -es telefonod végül is egy “OS -t” futtató eszköz. Ha így nézed akkor a default felhasználó az OS rendszergazda akit a telepítéskor adsz meg. Nos normál asztali telepítés esetén is hasonló képpen tudod eltávolítani (sőt bizonyos esetekben el sem tudod, vagy nem is látod a default rendszergazdát).

0
0

Hát mondjuk notórius droidosnak nem triviális. 🙂 Meg szerintem annyira nem egyértelmű. A Win7-ben is tudtad törölni a rendszergazda usert, ha volt másik. Szóval az lenne inkább a logikus, ha van másik RG jogú user, akkor tudom törölni a default profilt, miután meghazudtam neki, hogy mostantól melyik a default. Azért máshol is ez a normális. De ha nem hát nem. Max nem kérem a szinkronizálást 🙂

0
0

Szerintem sem lenne rossz, ha több lehetőségünk lenne testre szabni más, asztali gépnél megszokott alap-beállításokat (pl. akár eltávolítani az alap felhasználót 😉 ).

7 eredmény megjelenítése
Saját válasz

A küldéshez először .