Wifi projektor

Megválaszolt
0
0

Sziasztok!

Projektor beszerzés előtt állunk. Szükségünk lenne egy olyan projektorra, amihez minimálisát kábelezni. Olvasgattam a wifi technológiáról, de nem teljesen tiszta a dolog. Mi kell ahhoz, hogy egy wifi projektor úgy működjön vezeték nélkül, mint egy drótos? 🙂 Azaz a mondjuk egy notebook képet hagyományos módon ki tudjunk vetíteni.

Legjobb válasz
0
0

Szia,

Mi az Intel Unite megoldása mellett tettük le a voksunkat. Igaz a projektor mellé kell egy plusz eszköz, de vállalati környezetben több meeting roommal nagyon jól üzemel. Extrák: külső becsatlakozási lehetőséggel (távoli prezentáció), outlook integráció, guest csatlakozás, file megosztás, kép hang, applikáció megosztás, stb.

0
0

Szerintem ha a notebook és a projektor is tudja az intel szabványt, amivel lehet képet és hangot továbbítani, akkor mennie kellene. Leánykori nevén Miracast

0
0

Még elég kevés noti tudja a Miracast-ot, főleg régebbiek nem ismerik. Tehát fontos lenne tudni, hogy milyen gépről akartok vetíteni.

0
0

Most hozzánk is érkezett ilyen kérés. Rákerestem, de nem nagyon találtam olyan helyet, ahol meg lehetne venni. Ti kitől szereztétek be?

Köszönöm Zsolt

4 eredmény megjelenítése
Saját válasz

A küldéshez először .