Rendszergazdák megbecsülésének világnapja (2016.07.29)

Megválaszolt
0
0

Sziasztok !

Hamarosan itt van az idei Syadmin day.
Ötleteket szeretnék kérni, hogy informatikus barátaimat mivel lephetném meg, e nap alkalmából?:)
Ti kaptatok már, ezen a napon valami kis ajándékot, ami nagyon tetszett, vagy annyira a háttérbe szorulnak már az IT-sok, hogy nem is tudják az emberek, hogy van ilyen nap?

Legjobb válasz
1
0

Az utóbbi években itthon is elég sokat reklámozzák a Sysadmin dayt.

Az, hogy ki mit szeretne, személyfüggő. Van, aki értékeli a humoros ajándékot, van, aki inkább a hasznos ajándéknak örül – szerintem általánosítani nem lehet.

1
0

Zsolt, azért sem konkrétizáltam, mert nem tudom, mennyit szánna rá 🙂 No meg, hogy mennyire akarja jelezni az ajándékkal, hogy nem egy hétköznapi (pl. sörözés), hanem kissé különleges nap, s jelezni a nap jellegét is (hogy nem szülinap). Pl. egy USB-kulcs, egy átalakított floppy – de a Sysadmin-os póló teljesen jó 🙂

0
0

Mi mindenféle vicces dolognak örülünk 🙂 Például egy sysadmin fórumos póló? 🙂

0
0

Persze részemről a sör sem sértés 🙂

0
0

Hat ami a pólókat illeti tegnap a teljes keszletet elosztogattukkisorsoltuk Gyorsan kellett elkészíteni ezert nem mondanám hogy akar az önköltségi ara olcso lenne. De csináltatunk majd meg mert nagy sikere volt. Csak talalnunk kell egy költséghatékony helyet.

0
0

Pár éve egy kolléganőmnek arról panaszkodtam, hogy sosem kapok visszajelzést mikor minden jól működik, mindig csak azzal keresnek meg hogy ez vagy az nem megy, nem nyitja meg, begyűrte a lapot, sípol, nem indul. Akkor pár napig többször benyitott hozzám, hogy: Tök jól működik minden!

Ez pl ma is jól esne 🙂

0
0

Uraim, tök jól működik minden 🙂 Ennek tiszteletére holnap és holnapután nem kell dolgoznotok 😀

7 eredmény megjelenítése
Saját válasz

A küldéshez először .