O365 kontra OSX

Megválaszolt
0
0

Van-e Office 365 OSX alá, és ha igen, érdemes rá váltani? Vagy inkább a dobozos szoftvert ajánlott választani?

Legjobb válasz
1
0

Kedves Felhasználó,

Igen, létezik. Bármely Office 365 csomagot tudod használni Mac-en, amennyiben telepíthető Office-t is tartalmaz. Ilyen pl. az Office 365 Vállalati, Vállalati Prémium, Nagyvállalati ProPlus, E3 és E5 csomag. Üzleti felhasználásra lesz használva? Mi a cél? Csak az Office használata, vagy pl. egy szerveres levelezés is? Amennyiben szimpatikus, akkor az igénybevételi lehetőségekről is tudok információt adni és ezen felül biztosíthatok egy 30 napos díjmentes kipróbálási lehetőséget is.smiley

Előnyök:

– könnyű telepítés, licenc kezelés

– havidíjas, költség alapú fizetési lehetőség

– mindig a legfrissebb verzió használata

– felhasználónként 1 helyett, 5 eszközre való telepítés

2
0

Természetesen létezik az Office365-nek olyan csomagja, előfizetése, ami tartalmazza a telepíthető Office alkalmazásokat OSX alá. A Microsoft ugyanis régebben, de jelenleg is fejleszti az Office MAC-es változatát. A legfrissebb a 2016-os változat. Egy hátránya van csak a Windows-os verzióval szemben, hogy MAC alá nincs semmilyen Office alkalmazás lokalizálva. Véleményem szerint az előfizetéses változat barátságosabb, hiszen egyszerre akár 5 gépre is lehet telepíteni, és mindig a legfrissebb változatot használhatod.

Természetesen az OSX mellé alapesetben a felhasználó megkapja, illetve letöltheti ingyen, az Apple saját Office csomagját, a Pages-t a Numbers-t és a Keynote-ot. De sajnos a mai napig vannak olyan szolgáltatások, amik így vagy úgy nem kompatibilisek a két office csomagban, és ez bizony okozhat kellemetlenségeket.

2 eredmény megjelenítése
Saját válasz

A küldéshez először .