Csoportházirend

0
0

Windows Server 2012 / R2 a tartományvezérlő. AD, DNS, DHCP… Jelenleg win7 kliensek vannak, de nyáron win10e-re váltunk. A csoportházirendben hol találom azt a korlátozást, amivel a start menüben található alkalmazásokat tudom tiltani, illetve az áruház elérésének a tiltását? Vagy új admx-t kellene hozzáadnom?

Köszönöm előre is!

Sz.Laci

0
0

Ezt sajnos nem mindenik kiadás támogatja: https://docs.microsoft.com/en-us/windows/configuration/stop-employees-from-using-the-windows-store 

Amúgy Win10-specifikus házirend-beállításokat Win10-ről lehet szabályozni a legkönnyebben.

0
0

Azt néztem, hogy ha helyileg win10-nél tiltom, akkor sem jut érvényre. (win10prof)

0
0

Az áruház tiltását a Default Domain Policy-ba állítsd be, a következő módon: Számítógép konfigurációja / Felügyeleti sablonok /Rendszer / internetes kommunikáció kezelése / internetes kommunikáció beállításai /az Áruház elérésének kikapcsolás – ezt engedélyezni kell és a Számítógép konfigurációja / Felügyeleti sablonok / Windows összetevők / Tároló / Az Áruház alkalmazás kikapcsolását szintén engedélyezni kell.

0
0

Működik a történet, de csak enterprise alatt. Az áruházat letiltottam, de a Microsoft Solitaire Collection simán elfut. (Xbox szolgáltatások letiltva)

Lenne még egy kérdésem. Windows 7-nél le lehetett tiltani a vezérlőpultot, vagy csak bizonyos elemeket… A 10-nél van lehetőség ugyanezt eljátszani a Gépházra?

Köszi előre is:)

0
0

Esetleg ez: Computer Configuration\Administrative Templates\Control Panel\Settings Page Visibility
Bővebben itt: https://blogs.technet.microsoft.com/mniehaus/2017/04/13/hiding-pages-in-settings-with-windows-10-1703/

5 eredmény megjelenítése
Saját válasz

A küldéshez először .